EPALE - Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

https://ec.europa.eu/epale/ro

EPALE este o comunitate multilingvă deschisă participării cadrelor didactice, a formatorilor, a cercetătorilor, a personalului academic, a decidenților politici și a oricărei alte persoane care îndeplinește un rol profesionist în învățarea adulților, oriunde în Europa.

În centrul EPALE se află comunitatea. Aceasta se întemeiază pe partajarea de conținut privind învățarea adulților, inclusiv știri, postări pe bloguri, resurse, precum și evenimente și cursuri.

EPALE este finanțată de Comisia Europeană, fiind cel mai recent demers ca parte a unui angajament continuu de a îmbunătăți calitatea serviciilor europene de învățare a adulților. Membrii comunității pot interacționa cu colegii lor din domeniul învățării adulților din întreaga Europă folosind facilitățile oferite de acest site, inclusiv forumurile și posibilitatea de a comenta asupra blogurilor. De asemenea, puteți interacționa cu colegii dumneavoastră din Europa prin intermediul domeniilor tematice, în cadrul cărora conținutul este structurat pe teme. Puteți găsi proiecte și puteți stabili legături profesionale căutând parteneri cu ajutorul bazei de date. EPALE are o politică editorială robustă, care se concentrează și ea pe comunitatea de învățare a adulților.

  • proiect/epale.txt
  • Ultima modificare: 2020/08/01 12:13
  • (editare externă)